Ingrediente:
- 1 cartof,
- 1 morcov,
- 20 g
piept pui sau ficatel
- jumatate de galbenus de ou fiert,
- 20-30 g
banana,
- 2-3 linguri supa.
Mod de preparare: Se fierbe cartoful taiat in cubutele, morcovul taiat rondele,
pieptul de pui, si alte legume eventual, 45-60 min. Se pot pune si
cateva picaturi de ulei in supa. Ficatelul (30-40 min) sau oul (10-13
min dupa ce apa clocoteste) se fierb separat in alta apa care se arunca. Se piseaza apoi 2-3 cubulete de cartofi, 2-3 rondele de morcov,
30-50 g banana, se taie marunt pieptul de pui sau ficatel. De 2 ori pe
saptamana se piseaza si se adauga si jumatate de galbenus de ou. Se amesteca bine toate cu 2-3 linguri de supa ca sa fie un piure
moale. Ar trebui sa iasa cam ¾ ceasca. Pentru a nu se raci, puneti
cescuta in alt vas cu apa fierbinte sau puneti sa fiarba vasul cu apa,
in care ati pus cescuta.
|