Fumatul in timpul alaptarii
|
|
bebelyno | Data: Miercuri, 03.06.2009, 09:42:07 | Mesaj # 1 |
Administrator
Rang: Administrator
Puncte: 0
Status: Offline
| Cat de mult influenteaza fumatul in timpul perioadei de alaptare buna dezvoltare a lui bebelyno? Daca sunteti fumatoare credeti ca ati putea renunta la acest viciu pentru a avea un copil perfect sanatos? Ati fost fumatoare dar ati reusit sa renuntati la tigari de dragul celui mic?Cum ati facut acest lucru?
|
|
| |
mamicafoca | Data: Duminica, 14.06.2009, 01:29:40 | Mesaj # 2 |
Privat
Rang: Membrii
| Eu sunt categoric contra fumatului!! Eu m-am lasat de cand planuiam sa raman gravida. Cum? Cu un pic de ambitie si multa iubire fata de el.
|
|
| |
dina_dorina | Data: Duminica, 14.06.2009, 02:59:00 | Mesaj # 3 |
Sergeant
| Si eu ma numar printre fericitele care au reusit sa renunte la acest viciu de dragul copiilor.Desi ma lasasem de fumat cand am aflat ca sunt insarcinata cu Rares,m-am reapucat dupa ce l-am intarcat de la piept si am facut o MAAARE prostie dar am reusit sa ma las din nou cand am ramas insarcinata cu udor si am jurat ca nu voi repeta tampenia de a ma reapuca iar acum copilul e intarcat de aproape jumatate de an si eu....tot nefumatoare.Si asa am de gand sa raman pentru tot-deauna. Trebuie intai sa ai dragoste multa pentru puiul tau iar apoi ambitia vine de la sine.Este imposibil sa nu te poti lasa
www.baby-land.forumcreativ.ro >>portalul mamicilor fericite (partener al "bebelyno.ucoz.com")
|
|
| |
simona_gabi84 | Data: Miercuri, 24.06.2009, 12:36:33 | Mesaj # 4 |
Privat
Rang: Membrii
| eu am renuntat la fumat doar cand eram gravida in 2 luni, dar asta fiindca doar atunci am aflat ca sunt gravida, pana atunci nu am stiut. daca intradevar vrei sa te lasi poti cu multa ambitie, dar daca nu vrei e altceva....urasc cand vad mamele cu copii cu carucioare fumand, chiar daca sunt afara fumul tot in nasul copilului vine,sau al altor copii.
|
|
| |
dina_dorina | Data: Miercuri, 24.06.2009, 15:46:35 | Mesaj # 5 |
Sergeant
| Ai dreptate,Simona,nici eu nu le supert pe nesuferitele alea care fumeaza cand sunt cu copiii in parc si unde mai pui ca-si arunca chistoacele la voia-ntamplarii pe jos.Nu de putine ori i-am luat chistoacele lui Tudor din manuta inainte sa le bage in gura. In alta ordine de idei,chiar astazi am vazut uitandu-ma pe geam,o tipa insarcinata care se plimba bine merci su tigarea aprinsa in mana.Nicio-data nu am suportat femeile care fumeaza pe strada dar sa mai fi si gravida si sa faci asta......
www.baby-land.forumcreativ.ro >>portalul mamicilor fericite (partener al "bebelyno.ucoz.com")
|
|
| |