Duminica
22.06.2025
13:11:22
Welcome Vizitator
RSS

bebelyno *ghidul mamicilor incepatoare*
Main Registration Login
Prenumele lui bebelyno - Forum »
[ Mesaje noi pe forum · Membrii · REGULAMENT · Cautare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Prenumele lui bebelyno
bebelynoData: Miercuri, 03.06.2009, 02:39:58 | Mesaj # 1
Administrator
Rang: Administrator
Puncte: 0
Status: Offline
Ce prenume ati ales sau veti alege pentru bebelyno si ce semnificatie are acesta ?

mamicafocaData: Luni, 08.06.2009, 20:30:36 | Mesaj # 2
Privat
Rang: Membrii
Pentru noi a fost un chin sa alegem numele, a fost cel mai dificil lucru pe care l-am facut. prima data am tras la sorti din o cutie in care pusesem mai multe nume care ne placea, ghinionul a fost ca s-a nimerit acela care ne plcea cel mai putin.
Apoi am decis un alt nume Matei pentru ca inseamna <dar de la Dumnezeu> si Constantin pentru ca de Sf Constantin mi-a fost rau de am crezut ca nasc si deoarece mi-am revenit m-am hotarat sa ii pun si numele asta

PATYData: Marti, 09.06.2009, 00:01:37 | Mesaj # 3
Privat
noi de la inceput neam certat pe tema asta dar eu cred ca am facut o alegere buna!!!PATRICIA SARAH!!!

dina_dorinaData: Marti, 09.06.2009, 00:42:23 | Mesaj # 4
Sergeant
Rang: Administrator
Sunt foarte frumoase numele copilasilor vostrii.
Pe baiatul cel mare il cheama Rares-Paul.Initial ne gandisem ca,daca va fii baiat se va numi Darius (gasise sotul meu combinatia perfecta dintre numele noastre-Dina si Marius)dar apoi ne-am trezit ca Rares ne place mai mult si nu puteam sa le lasam pe ambele deoarece chiar nu dadeau bine la-olalta si ne mai doream neaparat sa fie un nume sonor,care sa se pronunte ff usor,sa nu poata fii nodificat in diminutive sau prescurtat si sa fie,neaparat,un nume romanesc.Paul este numele pe care toata viata mi l-am dorit pentru copilul meu daca va fi baiat si s-a potrivit la fix,deoarece pe socrul meu il chema Paul si pe soacra o cheama Paula.
Pe junior il cheama Tudor-Dinu.Tudor,pentru ca atunci cand ne-am hotarat sa cautam un nume pt bb,atat eu cat si sotul am alcatuit cate o lista si Tudor era primul pe ambele.Ne-a placut noua mult de tot numele asta desi nici eu si nici sotul nu am avut sau nu avem cunostinte care sa-l poarte dar este scurt,sonor si romanesc,adica exact asa cum ne doream.Dinu l-am numit atat dupa tatal meu cat si dupa mine

Daca am fi avut o fetita s-ar fi numit Maria si probabil ca si Adriana dar Maria mai mult ca sigur.

www.baby-land.forumcreativ.ro >>portalul mamicilor fericite (partener al "bebelyno.ucoz.com")

adinaData: Miercuri, 19.03.2014, 01:02:27 | Mesaj # 5
Privat
Eu sarah alexandra sau denis octavian deoarece nu stim ce vom avea si nu vom afla dec at peste 2 luni.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Sarcina
Copyright © 2009 bebelyno.ucoz.com Toate drepturile rezervate