Vineri
23.08.2019
11:47:15
Welcome Vizitator
 
bebelyno *ghidul mamicilor incepatoare*
Main Registration Login
FAQ »
Meniu

Categorii


Site recomandat

Sondaje
Ce parere aveti despre acest site?
Raspunsuri: 112

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Membrii: 0


Promovare Gratuita - Top123 Votati-ne in directorul ClickLink
Cel mai cuprinzator director romanesc SEO Romania

Acasa » FAQ

Suntem o organizatie non-profit care doreste sa aduca informatii despre preconceptie,sarcina,nastere si cresterea si dezvoltarea bebelusilor intre 0-12 luni.
Rating: 0.0/0

In primul rand trebuie sa stiti ca inregistrarea pe acest site este gratuita.
Inregistrarea se poate efectua apasand pe butonul ce se gaseste in partea din stanga-sus sau accesand link-ul "Inregistrare" gasit in partea din stanga a site-ului,in casuta pentru logare
Pagina de inregistrare contine un formular cu campuri obligatorii si optionale. Campurile obligatorii sunt marcate cu * si vor trebui neaparat completate.
In urma completarii formularului va fi creat un profil personal al utilizatorului. profil ce poate fi actualizat ulterior. Datele personale completate de utilizator vor fi tratate conform declaratiei de confidentialitate.
Modalitatea de autentificare este "Autentificare de catre utilizator" ceea ce presupune trimiterea unui mesaj e-mail pe adresa furnizata de dumneavoastra in formular. Prin intermediul acestui mesaj va va fi firnizat un link pentru activarea contului. Dupa ce veti apasa pe acel link , contul dumneavoastra de pe bebelyno.ucoz.com va fi activat.
Rating: 0.0/0

Facei click pe butonul corespunzator, fie din pagina de forum, fie in pagina subiectului. Este posibil sa fie nevoie sa va inregistrati inainte de a scrie un mesaj. Drepturile care va sunt disponibile sunt trecute in partea de jos a forumului sau a subiectului (lista Puteti posta subiecte noi, puteti vota, etc).
Rating: 0.0/0

Site-ul bebelyno.ucoz.com se adreseaza in primul rand viitorilor si proaspetilor parinti care nu au inca experienta necesara in ceea ce tine de cresterea si ingrijirea bebelusului.
Rating: 0.0/0

Va fi necesar sa va inregistrati doar daca doriti sa postati mesaje pe forum sau sa alcatuiti albume-foto.Pentru a posta comentarii la articole,a le acorda calificative sau a participa la sondaje nu este necesara inregistrarea. In orice caz, inregistrarea dumneavoastra ca membru va va oferi acces la alte functii ale forumului care nu sunt disponibile vizitatorilor, cum ar fi: setarea unei imagini care sa va reperzinte in forum[ (avatar) (daca doriti sa postati subiecte sau mesaje in cadrul categoriilor unde va este restrictionata aceasta optiune)], mesaje private, email-urile unor membrii, inscrierea in grupuri, etc. Inregistrarea nu o sa va ia decat cateva minute si este foarte recomandabil sa o faceti.
Rating: 0.0/0

Daca nu bifati casuta "Logheaza-ma automat", sistemul va pastra sesiunea dumneavoastra deschisa numai un timp presetat. Dupa inchiderea browserului veti fi delogat automat. Aceasta previne abuzul unor alte persoane, in cazul in care accesati forumul de la un calculator public: internet caffe, universitate, serviciu etc.
Rating: 0.0/0

Accesati pagina de logare in forum si dati clik pe link-ul Lost password Introduceti numele de utilizator cu care v-ati inregistrat,apoi dati "Add" si in scurt timp veti fi din nou in posesia contului dumneavoastra.
Rating: 0.0/0

Mai intai verificati daca utilizati numele si parola corecte. Daca sunt OK, exista posibilitatea ca contul dumneavoastra sa nu fie inca activat. Cand va inregistrati, primiti in e-mail un mesaj de confirmare. Daca nu ati primit acest mesaj, inseamna ca adresa de e-mail care ati utilizat-o la inregistrare nu este valida. Daca sunteti sigur ca adresa de e-mail este valida, atunci ar trebui sa contactati administratorul forumului.
Rating: 0.0/0

Un motiv ar putea fi faptul ca folositi un nume de user sau o parola incorecta. Verificati mesajul pe care l-ati primit la prima dumneavoastra inregistrare. Se poate de asemenea ca administratorul forumului sa fi sters contul dumneavoastra deoarece nu l-ati utilizat de multa vreme, sau dintr-un alt motiv. Va rugam sa il contactati, sau sa va inregistrati din nou si sa discutati pe forum aceasta problema.
Rating: 0.0/0

Login form
:
Parola:

Categorii pe forum
Bebelyno in proiect
Ovulatie si fertilitate
Bebelyno e pe drum
9 luni in balon
Singura si insarcinata
Prenumele lui bebelyno
Cu burtica dar cocheta
Discutii intre burtici
In sfarsit acasa...
Alimentatia lui bebelyno
Diversificarea,marea incercare
Botez,mot,turta,aniversari
Sa ne cunoastem mai bine
Sa povestim la o cafea...
In bucatarie

Parerea ta >>
Cand incheiati alaptatul?
Raspunsuri: 75

Colaboratori

Parteneri
Portalul mamicilor fericite

CampaniiCautare

Sarcina
Copyright © 2009 bebelyno.ucoz.com Toate drepturile rezervate
Powered by uCoz